BALBAL VISTA STRANDTRAININGEN

U kan hieronder inschrijven voor onze volgende Balbal Vista strandtraining.  U krijgt na de inschrijving automatisch een bevestiging van uw inschrijving en u ontvangt automatisch meer info m.b.t. adres locatie, betaling, ...

Inschrijving Balbal Vista strandtraining 20/10/2019 Westende ( 14u-16u )
 

Wie automatisch op de hoogte wil gebracht worden van onze kalender en de volgende Balbal Vista strandtrainingen kan zich hieronder aanmelden - u krijgt dan steeds een automatische mail met de nieuwe data.  Lekker handig !

Automatische update kalender Balbal Vista strandtrainingen
 

Balbal Vista kiest bewust andere contexten om kinderen en jongeren te laten ontwikkelen.  Maandelijks wordt er daarom een Balbal Vista strandtraining voorzien voor spelers van U9 tot en met U21.  Iedereen is er welkom, ... het is bijzonder fijn dat ook spelers uit andere provincies stilaan de weg naar onze Balbal Vista strandtrainingen vinden. 

Ouders kunnen eventueel rustig een gezonde wandeling maken, terwijl de zoon/dochter inzet op zijn persoonlijke ontwikkeling, ... twee keer winst ! Indien uw zoon/dochter interesse heeft, maar u zelf niet kan instaan voor het vervoer, zoeken we graag een oplossing.

Dit initiatief is een maandelijks initiatief en maandelijks zullen we ook onze Balbal Vista tenten opslaan in een andere badstad. 

Een vast onderdeel van de Balbal Vista strandtraining is de Balbal Vista Beach Cup.  Er wordt 75 minuten getraind en deel 2 van de strandtraining staat in het teken van die Balbal Vista Beach Cup die bestaat uit verschillende onderdelen :  beach pilota, spikeball, BBV kopspel, ...  Maandelijks kronen we enkele winnaars tot Balbal Vista Beach Cup koning om in mei 2020 de ultieme Balbal Vista Beach Cup keizer titel uit te reiken. Leuke prijzen te winnen !

Kostprijs : 15 euro / deelnemer

KALENDER :  
-zondag 20/10/2019 van 14u-16u op strand Westende

 

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen