Skip to main content

Balbal Vista community werking
 
 

Balbal Vista voor kinderen met een beperking"Kanjer project"
 
 

Iedereen mag bij Balbal Vista schitteren in zijn eigen kleur, … ook kinderen die ”anders” zijn maar tegelijk ook net zoals andere kinderen zijn : “ik leef – ik mag groeien en bloeien – ik ben wie ik word” !  Een sport– en spelconcept van Balbal Vista in de streek van Ieper – Poperinge die inzet op spelen & bewegen en inzet op het gevoel er bij te horen !  Een exclusief Kanjer aanbod voor kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar !

Aanvankelijk is het de bedoeling om maandelijks één activiteit aan te bieden, maar op basis van de noden en de vraag kunnen we het aanbod eventueel optrekken naar (twee) wekelijkse bijeenkomsten.  De bijeenkomsten zullen vooral in het weekend aangeboden worden.

Kinderen krijgen bij Balbal Vista een eigen plekje, ... ze mogen er zijn wie ze zijn en krijgen er een sport- en spelomgeving aangeboden waar ze, via het middel sport en bewegen, kunnen schitteren in hun eigen kleur. Misschien komen en vliegen ze op die manier wel naar een plekje waar ze nog nooit zijn geweest, ... Kanjers !

Interesse ?  Meld je hieronder aan, ... we nemen vrijblijvend contact met u op waarna uw zoon / dochter vrijblijvend kan komen kennis maken.  Ook mensen die eventueel interesse hebben om dit project te ondersteunen als begeleider mogen zich steeds vrijblijvend aanmelden.

Het startmoment is door corona-omstandigheden al een aantal keren uitgesteld.  We hopen binnenkort te kunnen opstarten.  Wie zich aangemeld heeft, zal automatisch op de hoogte worden gebracht van de praktische informatie.

INSCHRIJVEN

Naam + voornaam *
Deelnemer / begeleider
GSM nummer *
Adres + gemeente *
Email *
geboortedatum