Skip to main content

BALBAL VISTA COACHPLATFORM, ...

Balbal Vista is voortdurend op zoek naar vernieuwing en inspiratiebronnen.  We slaan graag bruggen tussen mensen en proberen vanuit een verbindende basishouding ook mensen te inspireren.  In dat kader ondersteunt Balbal Vista ook trainers en coaches, ... ook zij kunnen ontwikkelen en wij helpen daar graag bij. 

BBV TRAINERS BLOG

De coaches van Balbal Vista hebben jaren praktijkervaring met het opleiden van jeugdvoetballers en begeleiden van kinderen in hun sportieve beweegwereld.  Die coaches staan dagelijks in ontwikkelingscontexten en delen via dit forum graag hun ervaringen.

BBV OPLEIDINGEN

Balbal Vista deelt ook graag zijn kennis in de praktijk.  Op geregelde tijdstippen worden specifieke thema-opleidingen georganiseerd en aangeboden.  De opleidingen zijn toegankelijk voor elke trainer die wil ontwikkelen : clinics, online opleidingen, internship, ...

BALBAL VISTA MEDIA

Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, proberen wij in deze rubriek trainers en coaches te inspireren met videomateriaal.  Ook externe quotes en artikelen zorgen bij ons voor inspiratieverhalen.  We delen ze graag ...

BBV OEFENSTOF

We krijgen heel veel vragen van trainers naar oefenstof, ... Omdat Balbal Vista graag mensen inspireert geven we in deze rubriek gratis wat voorbeelden van BBV oefenvormen. U dient hiervoor wel een gratis BBV oefenstof account aan te vragen.
 

Blijf als coach op de hoogte van nieuwigheden ...

Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe info, bijdrages en opleidingen voor trainers, oefenstof, inspiratieverhalen, ... teken dan in.

"De trainingsleer is een exacte wetenschap en beroept zich op de rede.  Training geven is een kunst en komt vanuit het hart, ... van een goeie coach mag verwacht worden dat hij een redelijke kunstenaar is!"  ( Prof. Dr. M. Buekers )