BALBAL VISTA MEDIA

Hier vind je regelmatig nieuwe artikels, video’s en oefenstof die we op de ruime sociale media vonden en ons tegelijkertijd een inspiratiegevoel gaf.

Werd je zelf geïnspireerd door een filmpje, quote, foto, ... neem dan gerust contact met ons op !

Blijf als coach op de hoogte van nieuwigheden ...

Wil je automatisch op de hoogte gebracht worden van nieuwe info, bijdrages en opleidingen voor trainers, oefenstof, inspiratieverhalen, ... teken dan in.

Een inspiratieverhaal uit de volleybal wereld, ...

Vital Heynen pakte onlangs, als eerste Belgische trainer ooit, een wereldtitel in een olympische teamsport - hij leidde Polen naar WK-goud in het volleybal.  In 2016 gaf hij een volleybalclinic bij KEVOC te Keerbergen over het "Leven en werken als TeamCoach".

We delen hier graag zijn inspirerend verhaal !

Motivatieverhalen voor sportende kinderen en jongeren ...

In de Balbal Vista lessen grijpen we af en toe naar de kunst van het zgn "verhalen".  Verhalen blijven bij kinderen en jongeren hangen, ... beeldmateriaal is een leuke werkvorm om je trainingen wat aangenamer te maken.  Onderstaande verhalen doelen op mentale doelstellingen : wat doe je als het al eens wat minder gaat, initiatief nemen, motivatie en werken voor je doel, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen.  Misschien raak je ook geïnspireerd ... of kun je de filmpjes gebruiken om anderen te inspireren.  

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen