UPCOMING STAGES / DAGEN

Balbal Vista stagedagen in de krokus- en paasvakantie 2019

In de krokus -en paasvakantie 2019 is Balbal Vista te gast bij heel wat voetbalclubs.  We bieden er telkens een volledige Balbal Vista dag aan onder leiding van de Balbal Vista coaches.  Deelnemers ( U6 tem U15 ) worden er ondergedompeld in de Balbal Vista wereld waarbij voetballen, fun & plezier en ontwikkeling op allerlei domeinen centraal staat. 

Enkele voorbeelden van ontwikkelingsdomeinen die aan bod komen : meer zelfvertrouwen leren hebben, een steviger lichaamshouding tonen,  spelend en al doende leren, focus durven leggen op de zintuigen, iedereen heeft talent, opkomen voor jezelf, je stem leren gebruiken, ... kortom een hulp op weg naar wie je wordt door gewoon lekker voetbal te spelen en uit je comfortzone te leren komen.  We leren het beste wanneer we aan de rand van ons vermogen zitten, een beetje buiten onze comfortzone in de jungle-tijgermodus.

Naast die mentale -en sociale doelstellingen leggen we graag de nadruk op de ontwikkeling van technische/motorische en inzichtelijke spelmiddelen.  We geven de deelnemers in dat kader graag enkele concrete tools en aandachtspunten om een betere voetballer te worden. Hoe beter de lichaamscoördinatie en balcoördinatie - hoe beter de spelbeheersing kan worden.  Het brein, de bal en het lichaam krijgen tijdens de Balbal Vista dag daarom heel wat aandacht !

We zijn te gast bij volgende voetbalclubs :

-04/03/19 : FC Westouter - klik hier om in te schrijven

-05/03/19 : Dosko Beveren - klik hier om in te schrijven ( volzet - inschrijven kan enkel nog op de wachtlijst )

-10/04/19 : FCE Kuurne - klik hier om in te schrijven

-11/04/19 : JV Lo Reninge - klik hier om in te schrijven

-15/04/19 : SV Moorsele - klik hier om in te schrijven

-17/04/19 : Popsjot Poperinge - inschrijven via Popsjot

-18/04/19 : TSC Proven - klik hier om in te schrijven

Opgepast : het aantal inschrijvingen is beperkt - wees er dus snel bij!  

Inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro/dag incl. verzekering, drank en hapje. Deelnemers dienen een eigen lunchpakket mee te brengen.  De dag loopt telkens van 9u tot 16u maar er wordt opvang voorzien vanaf 7u45 en 's avonds is er opvang tot 17u.

DE JUNGLE-TIJGERMODUS
"We leren het beste wanneer we aan de rand van ons vermogen zitten, ... een beetje buiten onze comfortzone in de jungle-tijgermodus !"

Balbal Vista Multisport tweedaagse voor kids met en zonder beperking

Datum : 07 en 08 maart '19 te Diksmuide (sportzaal Diksmuide - telkens van 9u-16u)

In deze stage zetten we enerzijds in op multisport en laten we kinderen en jongeren van 6 tot 15 jaar bewegen, sporten en spelen. Deze stage is toegankelijk voor kids en jongeren met en zonder beperking.  Iedereen is er welkom en niemand wordt er buitenspel gezet.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 8 euro/dag of 16 euro voor 2 dagen ( + 4 euro verzekering )

Klik hier om in te schrijven voor Diksmuide ( 7 en 8 maart 2019 )

Balbal Vista zomerstages 2019

Data : juli en augustus 2019 

In de zomervakantie 2019 organiseert Balbal Vista op verschillende locaties ( Elverdinge, Ledegem, Houthulst, Langemark, Boezinge en Vlamertinge ) voetbalstages voor jeugdvoetballers van 5 tot 16 jaar ( jongens en meisjes welkom - ook kids die niet aangesloten zijn bij een voetbalclub ).

Overzicht van data en locaties :

-Ledegem : 01/07/19 tem 04/07/19
-Langemark : 08/07/19 tem 11/07/19
-Houthulst : 29/07/19 tem 01/08/19
-Vlamertinge : 05/08/19 tem 08/08/19
-Elverdinge : 19/08/19 tem 22/08/19
-Boezinge : 26/08/19 tem 30/08/19 ( 5 dagen )

In een leuke en ontspannen Balbal Vista vakantiesfeer krijgen de deelnemers 4 dagen fun voorgeschoteld.  Voetballen was nog nooit zo leuk !   Enkele onderdelen die tijdens de stages op het menu staan : balbal cup, balbal run, balbal bewegingskwis, balbal spikeball, balbal duplo, balbal trappen, balbal kopspel, balbal bumperbal, balbal secret tournament, balbal WK spel, balbal archery, balbal zwembad trappen, balbal kanjerspel, balbal laserbattle,  ...

Deelnemers krijgen doorheen de Balbal Vista stage ook op een speelse manier persoonlijke weerbaarheidstraining : sterk staan in moeilijke momenten, jezelf beheersen, ik weet wie ik ben, omgaan met stress, ik kan mijn grenzen aangeven, omgaan met negatief / pestgedrag van anderen, je eigen krachten herkennen en toepassen, je zelfvertrouwen vergroten, weerbaar leren zijn, doelen op je veerkracht, ...

Voetbal en fun blijven de rode draad met af en toe een knipoog naar de eigen persoonlijke weerbaarheid. 

Interesse ?   Klik hier voor de inschrijvingsmodule.

Balbal Vista After Season dagen kust

Datum : 26 en 27 juni '19 op het kunstgrasveld Westende

Examens zijn voorbij, ... rapportbesprekingen en de zomervakantie staan nog op de agenda.  Tijd om nog één keertje te vlammen op het kunstgrasveld van Westende.

Kom kennismaken met anders leren voetballen in combinatie met de ontwikkeling van mentale en sociale vaardigheden.  Een unieke combinatie !

-woensdag 26/06/19 14u-17u voor spelers U6 tem U12 ( 20 euro ) - klik hier om in te schrijven
-donderdag 27/06/19 9u-16u voor spelers U13 tem U17 ( 30 euro ) - klik hier om in te schrijven

TERUGBLIK

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen