UPCOMING STAGES / DAGEN

Balbal Vista Echo Lodge stage

Datum : 23, 24 en 25 augustus '19

"Je kunt niet hetzelfde blijven doen en iets anders verwachten !"

We kregen plots de mogelijkheid om een speciale en dichtbij vakantiewoning te huren voor een weekend in augustus. Het gaat over de Echo Lodge in Ieper die ruim 32 bedden biedt in een schitterend kader.

"Je kunt niet hetzelfde blijven doen en iets anders verwachten !"
We plannen daarom een speciaal Balbal Vista weekend op die unieke locatie waarop uiteraard de speler centraal staat, maar ook eens het gezin van de Balbal Vista speler.  Een open Balbal Vista huis en dat een weekend lang !

Benieuwd ?  Klik hier

Balbal Vista zomer voetbalstages

In de zomervakantie  2019 zitten we opnieuw met heel wat BalbalVista vakantieplezier want BalbalVista biedt op verschillende locaties een spetterende zomer voetbalstage.

Voetbal, vakantie, zon, spelen, sporten, vrienden en Balbal Vista ... een zomerse cocktail op maat van de deelnemer.  Telkens 4 dagen fun en plezier van de bovenste plank.  Balbal Vista heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van zomer sport -en voetbalstages.  Verwacht je dus aan het onverwachte - we laten onze deelnemers graag fonkelen. Via het middel sport en voetbal proberen we de deelnemers ook sociale en mentale vaardigheden aan te leren.  Plezier maken met vrienden maar tegelijkertijd tools voor het leven ontwikkelen.

De BalbalVista zomerstages zijn toegankelijk voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 16 jaar.  Om de kwaliteit van de stages wat te bewaken wordt het aantal deelnemers beperkt.  We maken als coach voor en na een stagedag graag wat tijd om onze ervaringen te delen met de ouders.  Ook de dagelijkse foto's en de ongecensureerde filmpjes die wij aanbieden in de Balbal Vista stagekrant zijn populair bij de ouders en het thuisfront.  Dubbele fun dus !

De stage loopt telkens van 9u tot 16u maar er is gratis opvang voorzien vanaf 7u30 en 's avonds loopt de opvang tot 17u30.  Over de middag verorberen de spelers hun eigen lunchpakket.  Er is een mogelijkheid om eventueel beroep te doen op onze broodjesservice waar wij voor 4 euro een vers belegd broodje naar keuze voorzien.

Prijs : 100 euro inclusief Balbal Vista uitrusting, verzekering en inclusief permanente dranken en gezonde tussendoortjes.  Let wel : wie lid is / wordt van Balbal Vista krijgt 10 euro korting.  Voor meer info betreffende het lidmaatschap van Balbal Vista verwijzen we u graag door naar deze link.  Indien er meerdere inschrijvingen zijn binnen hetzelfde gezin wordt er 20% korting gegeven op de tweede inschrijving.  Ook indien u inschrijft voor meerdere Balbal Vista zomerstages krijgt u 20% korting.

OVERZICHT ZOMER 2019 :

-Balbal Vista zomer stage Ledegem : 01/07/19 tem 04/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Langemark : 08/07/19 tem 11/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst : 29/07/19 tem 01/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst kids / kleuters : 29/07/19 tem 01/08/19 :  klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Vlamertinge : 05/08/19 tem 08/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Elverdinge : 19/08/19 tem 22/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Boezinge : 26/08/19 tem 30/08/19 (5 dagen) : klik hier om in te schrijven

Speciale actie Balbal Vista zomerstages 2019 : "schitter in je eigen kleur !"shirt

TERUGBLIK OP ENKELE BALBAL VISTA STAGES

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen