UPCOMING STAGES / DAGEN

Balbal Vista zomer voetbalstages

In de zomervakantie  2019 zitten we opnieuw met heel wat BalbalVista vakantieplezier want BalbalVista biedt op verschillende locaties een spetterende zomer voetbalstage.

Voetbal, vakantie, zon, spelen, sporten, vrienden en Balbal Vista ... een zomerse cocktail op maat van de deelnemer.  Telkens 4 dagen fun en plezier van de bovenste plank.  Balbal Vista heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van zomer sport -en voetbalstages.  Verwacht je dus aan het onverwachte - we laten onze deelnemers graag fonkelen. Via het middel sport en voetbal proberen we de deelnemers ook sociale en mentale vaardigheden aan te leren.  Plezier maken met vrienden maar tegelijkertijd tools voor het leven ontwikkelen.

De BalbalVista zomerstages zijn toegankelijk voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 16 jaar.  Om de kwaliteit van de stages wat te bewaken wordt het aantal deelnemers beperkt.  We maken als coach voor en na een stagedag graag wat tijd om onze ervaringen te delen met de ouders.  Ook de dagelijkse foto's en de ongecensureerde filmpjes die wij aanbieden in de Balbal Vista stagekrant zijn populair bij de ouders en het thuisfront.  Dubbele fun dus !

De stage loopt telkens van 9u tot 16u maar er is gratis opvang voorzien vanaf 7u30 en 's avonds loopt de opvang tot 17u30.  Over de middag verorberen de spelers hun eigen lunchpakket.  Er is een mogelijkheid om eventueel beroep te doen op onze broodjesservice waar wij voor 4 euro een vers belegd broodje naar keuze voorzien.

Prijs : 100 euro inclusief Balbal Vista uitrusting, verzekering en inclusief permanente dranken en gezonde tussendoortjes.  Let wel : wie lid is / wordt van Balbal Vista krijgt 10 euro korting.  Voor meer info betreffende het lidmaatschap van Balbal Vista verwijzen we u graag door naar deze link.  Indien er meerdere inschrijvingen zijn binnen hetzelfde gezin wordt er 20% korting gegeven op beider inschrijvingen.  Ook indien u inschrijft voor meerdere Balbal Vista zomerstages krijgt u 20% korting.

OVERZICHT ZOMER 2019 :

-Balbal Vista zomer stage Ledegem : 01/07/19 tem 04/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Langemark : 08/07/19 tem 11/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst : 29/07/19 tem 01/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst kids / kleuters : 29/07/19 tem 01/08/19 :  klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Vlamertinge : 05/08/19 tem 08/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Elverdinge : 19/08/19 tem 22/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Boezinge : 26/08/19 tem 30/08/19 (5 dagen) : klik hier om in te schrijven

Speciale actie Balbal Vista zomerstages 2019 : "schitter in je eigen kleur !"shirt

Balbal Vista Echo Lodge stage

Datum : 23, 24 en 25 augustus '19

THE STORY

"Je kunt niet hetzelfde blijven doen en iets anders verwachten !"

De afgelopen maanden hebben we met Balbal Vista hard gewerkt en na een interne evaluatie blijkt dat we nog heel wat groeipunten hebben. Eén van die groeipunten is het contact met onze Balbal Vista ouders. Het is voor u soms een helse klus om alles georganiseerd te krijgen in een druk leven van werk, gezin, vrijetijdsactiviteiten, … Ook onze bomvolle Balbal Vista agenda zorgt er voor dat wij vaak slechts vluchtige contacten hebben met onze Balbal Vista ouders. Nochtans zijn we met Balbal Vista overtuigd dat ouders een belangrijke partner zijn in het ontwikkelingsproces van onze Balbal Vista spelers.  Actie dringt zich op !

We kregen plots de mogelijkheid om een speciale en dichtbij vakantiewoning te huren voor een weekend in augustus. Het gaat over de Echo Lodge in Ieper die ruim 32 bedden biedt in een schitterend kader. Neem gerust eens een kijkje op hun website want beelden zeggen meer dan woorden.  Er is niet alleen het domein van Echo Lodge met zijn onderkelderde fuifzaal en speelzolder - ook het aanpalende Huikerbos krijgen we volledig ter onzer beschikking én het domein de Palingbeek treden we binnen na 3 minuten stappen. Heel wat mogelijkheden dus ... in een uniek kader !

INTERNAAT STAGE

Wellicht zullen heel wat spelers dan al met clubverplichtingen zitten en daarom hebben we geopteerd voor de zgn. open huis formule. Dit betekent dat de deelnemers van de stage zelf bepalen wanneer ze aankomen en vertrekken. Stel je hebt een (oefen)wedstrijd of tornooi met je club op zaterdagvoormiddag – geen probleem – je komt na je wedstrijd / tornooi gewoon weer naar de Echo Lodge stage. Met Balbal Vista creëeren we drie dagen een ontwikkelingsklimaat met een rijkelijk gevuld trainings- en activiteitenprogramma voor de deelnemers. Op vrijdag 23 augustus starten we rond 17u – op zondag 25 augustus sluiten we af in de namiddag. Er zijn dus 2 overnachtingen voorzien.

INHOUD VAN DE STAGE

De insteek van de stage is natuurlijk voetbal en sport maar met een ietwat mentale lading. We creëren bewust een oase van rust en zonder (tijds)druk kunnen we de deelnemers laten kennis maken met hun eigen “ik” en wellicht ook met hun “ik 2.0”. We zijn overtuigd dat we met Balbal Vista de mindset van onze spelers positief kunnen beïinvloeden wat ondersteunend kan werken in voetbalcontexten maar ook in het gewone leven. Tijdens de stage zullen naast de Balbal Vista coaches ook de nederlander Tjaling van den Berg aanwezig zijn. Hij komt uit de internationale turnwereld en begeleidde heel wat atleten waaronder olympisch kampioen Epke Zonderland. Hij is momenteel fysiek en mental coach bij voetbalclub SC Heerenveen. Hij gaat ook aan de slag met onze Balbal Vista spelers en coaches.

 

OPEN HUIS VOOR BEZOEKERS

We plannen op onze Echo Lodge stage ook expliciete momenten waarin ouders – het gezin welkom zijn. Uw zoon of dochter hoeft zelfs niet ingetekend te hebben voor de internaatstage.  Open huis ... iedereen welkom !  We voorzien vrijblijvend op zaterdagavond (vanaf 17u ) of zondagvoormiddag ( vanaf 11u ) een walking diner met een hartig hapje, drankje, babbeltje, rust, gezelligheid en heel wat animatie voor de spelers en het gezin. Op die manier kunnen ook ouders en gezinnen meegenieten van deze unieke locatie, woning en ervaring. Meteen ook een ideaal moment om u ook wat zicht te geven op de toekomstige Balbal Vista werking.

KOSTPRIJS EN INSCHRIJVINGSPROCEDURE

-->De kostprijs voor de internaat stage is 160 euro per speler ( incl. 2 overnachtingen, programma, begeleiding, eten en drinken - de speler komt en gaat wanneer hij wil ).  Inschrijven voor deze korte internaat stage kan door een eenvoudige en snelle een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-->Ouders en spelers die gewoon eens op bezoek wensen te komen op zaterdag ( vanaf 17u ) of zondag ( vanaf 11u ) zijn eveneens welkom.  Let wel : aantal plaatsen zijn beperkt en u dient hiervoor vooraf in te schrijven via mail

Balbal Vista After Season dagen kust

Datum : 26 en 27 juni '19 op het kunstgrasveld Westende

Examens zijn voorbij, ... rapportbesprekingen en de zomervakantie staan nog op de agenda.  Tijd om nog één keertje te vlammen op het kunstgrasveld van Westende.

Kom kennismaken met anders leren voetballen in combinatie met de ontwikkeling van mentale en sociale vaardigheden.  Een unieke combinatie !

-woensdag 26/06/19 14u-17u voor spelers U6 tem U12 ( 20 euro ) - klik hier om in te schrijven

TERUGBLIK OP ENKELE BALBAL VISTA STAGES

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen