UPCOMING STAGES / DAGEN

Balbal Vista stagedagen in de paasvakantie 2019

In de paasvakantie 2019 is Balbal Vista te gast bij heel wat voetbalclubs.  We bieden er telkens een volledige Balbal Vista dag aan onder leiding van de Balbal Vista coaches.  Deelnemers ( U6 tem U15 ) worden er ondergedompeld in de Balbal Vista wereld waarbij voetballen, fun & plezier en ontwikkeling op allerlei domeinen centraal staat. 

Enkele voorbeelden van ontwikkelingsdomeinen die aan bod komen : meer zelfvertrouwen leren hebben, een steviger lichaamshouding tonen,  spelend en al doende leren, focus durven leggen op de zintuigen, iedereen heeft talent, opkomen voor jezelf, je stem leren gebruiken, ... kortom een hulp op weg naar wie je wordt door gewoon lekker voetbal te spelen en uit je comfortzone te leren komen.  We leren het beste wanneer we aan de rand van ons vermogen zitten, een beetje buiten onze comfortzone in de jungle-tijgermodus.

Naast die mentale -en sociale doelstellingen leggen we graag de nadruk op de ontwikkeling van technische/motorische en inzichtelijke spelmiddelen.  We geven de deelnemers in dat kader graag enkele concrete tools en aandachtspunten om een betere voetballer te worden. Hoe beter de lichaamscoördinatie en balcoördinatie - hoe beter de spelbeheersing kan worden.  Het brein, de bal en het lichaam krijgen tijdens de Balbal Vista dag daarom heel wat aandacht !

We zijn te gast bij volgende voetbalclubs :

-11/04/19 : JV Lo Reninge - klik hier om in te schrijven

-17/04/19 : Popsjot Poperinge - inschrijven via Popsjot

-18/04/19 : TSC Proven - klik hier om in te schrijven

Opgepast : het aantal inschrijvingen is beperkt - wees er dus snel bij!  

Inschrijvingsgeld bedraagt 20 euro/dag incl. verzekering, drank en hapje. Deelnemers dienen een eigen lunchpakket mee te brengen.  De dag loopt telkens van 9u tot 16u maar er wordt opvang voorzien vanaf 7u45 en 's avonds is er opvang tot 17u.

DE JUNGLE-TIJGERMODUS
"We leren het beste wanneer we aan de rand van ons vermogen zitten, ... een beetje buiten onze comfortzone in de jungle-tijgermodus !"

Balbal Vista After Season dagen kust

Datum : 26 en 27 juni '19 op het kunstgrasveld Westende

Examens zijn voorbij, ... rapportbesprekingen en de zomervakantie staan nog op de agenda.  Tijd om nog één keertje te vlammen op het kunstgrasveld van Westende.

Kom kennismaken met anders leren voetballen in combinatie met de ontwikkeling van mentale en sociale vaardigheden.  Een unieke combinatie !

-woensdag 26/06/19 14u-17u voor spelers U6 tem U12 ( 20 euro ) - klik hier om in te schrijven
-donderdag 27/06/19 9u-16u voor spelers U13 tem U17 ( 30 euro ) - klik hier om in te schrijven

Balbal Vista zomer voetbalstages

In de zomervakantie  2019 zitten we opnieuw met heel wat BalbalVista vakantieplezier want BalbalVista biedt op verschillende locaties een spetterende zomer voetbalstage.

Voetbal, vakantie, zon, spelen, sporten, vrienden en Balbal Vista ... een zomerse cocktail op maat van de deelnemer.  Telkens 4 dagen fun en plezier van de bovenste plank.  Balbal Vista heeft meer dan 20 jaar ervaring met het aanbieden van zomer sport -en voetbalstages.  Verwacht je dus aan het onverwachte - we laten onze deelnemers graag fonkelen. Via het middel sport en voetbal proberen we de deelnemers ook sociale en mentale vaardigheden aan te leren.  Plezier maken met vrienden maar tegelijkertijd tools voor het leven ontwikkelen.

De BalbalVista zomerstages zijn toegankelijk voor kinderen en jongeren van 5 tot en met 16 jaar.  Om de kwaliteit van de stages wat te bewaken wordt het aantal deelnemers beperkt.  We maken als coach voor en na een stagedag graag wat tijd om onze ervaringen te delen met de ouders.  Ook de dagelijkse foto's en de ongecensureerde filmpjes die wij aanbieden in de Balbal Vista stagekrant zijn populair bij de ouders en het thuisfront.  Dubbele fun dus !

De stage loopt telkens van 9u tot 16u maar er is gratis opvang voorzien vanaf 7u30 en 's avonds loopt de opvang tot 17u30.  Over de middag verorberen de spelers hun eigen lunchpakket.  Er is een mogelijkheid om eventueel beroep te doen op onze broodjesservice waar wij voor 4 euro een vers belegd broodje naar keuze voorzien.

Prijs : 100 euro inclusief verzekering en inclusief permanente dranken en gezonde tussendoortjes.  Let wel : wie lid is / wordt van Balbal Vista krijgt 10 euro korting.  Voor meer info betreffende het lidmaatschap van Balbal Vista verwijzen we u graag door naar deze link.  Indien er meerdere inschrijvingen zijn binnen hetzelfde gezin wordt er 20% korting gegeven op beider inschrijvingen.  Ook indien u inschrijft voor meerdere Balbal Vista zomerstages krijgt u 20% korting.

OVERZICHT ZOMER 2019 :

-Balbal Vista zomer stage Ledegem : 01/07/19 tem 04/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Langemark : 08/07/19 tem 11/07/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst : 29/07/19 tem 01/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomer stage Houthulst kids / kleuters : 29/07/19 tem 01/08/19 :  klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Vlamertinge : 05/08/19 tem 08/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Elverdinge : 19/08/19 tem 22/08/19 : klik hier om in te schrijven

-Balbal Vista zomerstage Boezinge : 26/08/19 tem 30/08/19 (5 dagen) : klik hier om in te schrijven

TERUGBLIK

Balbal Vista zomer stagedag Popsjot Poperinge

High Level stage Ledegem / Sint-Eloois-Winkel

Stage PSV Nederland

Stage Inter Milaan

Balbal Vista 2daagse Multisport voor kids met en zonder beperking

Balbal Vista Pro stage Vlamertinge

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

Balbal Vista 3 daagse winterstage aan Belgische kust

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen