BALBAL VISTA VOOR KLEUTERS

Heeft jouw kampioen(e) zin om zijn/haar eerste stapjes te zetten in "sport -en/of voetballand" dan biedt Balbal Vista de ideale start.  Jonge kids van 4 tot en met 6 jaar kunnen dankzij Balbal Vista kennis maken met een bewegings- en/of voetbalwereld waar het kind centraal staat.  

"We vieren elke keer feest, ...en zetten datgene wat ieder kind zo uniek maakt graag in de spots"

SCHRIJF IN VOOR DE BALBAL VISTA DOLLE ZONDAGEN VOOR KIDS TE VLAMERTINGE

Op zondagen 9, 16, 23 en 30 juni 2019 zijn Balbal Vista coach David en Baldo te gast in de sportzaal Vlamertinge van 10u-11u voor een uurtje bewegingsplezier.  

Deze sessie is toegankelijk voor kleuters ( 2de en 3de kleuter ) en kampioenen uit het eerste leerjaar.   Op zondagmorgen lekker sporten en bewegen in een Balbal Vista context met heel wat leer- en groeimomenten.

Een aanrader voor wie zijn kleuter of kapoen eens wil zien fonkelen !

Voor een impressiefilmpje van onze laatste Balbal Vista kidsactiviteit : klik hier

Kostprijs : 35 euro

Wenst u in te schrijven : klik hier

UNIEKE KANS : SCHRIJF IN VOOR DE BALBAL VISTA KIDS ZOMERSTAGE TE HOUTHULST 

Uw kleuter ( 2de en 3de kleuter ) of kapoen uit het eerste leerjaar beleeft een hemelse vierdaagse onder leiding van het enthousiaste en vrolijke Balbal Vista team met aandacht voor sociale - en mentale vaardigheden voor jonge kids.   Jonge kids laten fonkelen is dé doelstelling van Balbal Vista.  Fonkelcoach David Casteleyn neemt je kleuter graag mee in een avontuurlijk beweegavontuur waar kids zichzelf kunnen zijn maar via het middel spel en bewegen ontwikkelingstools op verschillende vlakken mee krijgen.  Je bent wie je wordt !  We fluisteren graag : "iedereen talent".

Een aanrader voor wie zijn kleuter of kapoen eens wil zien fonkelen !

Voor een impressiefilmpje van onze laatste Balbal Vista kidsactiviteit : klik hier

Praktische info

*29/07/19 tem 01/08/19
*9u-16u ( opvang vanaf 7u30 - opvang tot 17u30 )
*kids verorberen een eigen lunchpakket over de middag
*sportzaal Houthulst
*80 euro( verzekering, drank en een gezonde versnapering inbegrepen )

Wenst u in te schrijven : klik hier

Kleutervoetbal

Droomt uw kampioen van de snelle dribbels van Eden Hazard, voelt uw kampioen zich de nieuwe Lukaku en wil hij/zij voetbal spelen en binnenkort schitteren op één van de volgende WK's ? Misschien twijfelt u als ouder wel of voetballen in een club iets voor uw zoon / dochter is ?  Dan hebben we goed nieuws, ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen op een speelse manier in enkele lesjes kennismaken met voetballen.  We spelen met echte wedstrijdballen, we vertoeven in een echte voetbalkleedkamer, ... en we trainen zoals echte voetballers o.l.v. een leuke voetbaltrainer. De kennismakingslesjes zijn toegankelijk voor kids van 4 tot en met 6 jaar.  U zorgt voor minstens 4 vriendjes of vriendinnetjes ( max. 8 ) die eens willen proeven van het "voetballer zijn" en wij komen graag naar u toe.  In samenspraak voorzien we voor u een "dichtbij indoor of outdoor locatie",  leggen we enkele data vast en sturen we jullie kampioen finaal een leuke uitnodiging voor zijn eerste voetbaltrainingen.  De trainingen worden geleid door een Balbal Vista trainer, die ervaring heeft met het onderwijzen van voetbal voor jonge kinderen.  Fun en plezier verzekerd !  U betaalt geen jaarlijks lidgeld maar u betaalt enkel per deelgenomen les ( 6 euro ).

 

 

Multiskill lessen

Is uw kanjer nog op zoek naar een leuke tijdsbesteding ?  Weet je kampioen nog niet welke sport het best bij hem past ?  Hecht u als ouder belang aan de mentale en sociale ontwikkeling van uw zoon/dochter ?  U bent op zoek naar een gezond brokje bewegingsopvoeding ?  Dan hebben we goed nieuws ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen multiskill lessen volgen waarbij de nadruk ligt op breed-motorisch bewegen en spelen in een leuke context.  We werken in deze sportlessen niet sport-specifiek, maar we maken kennis met heel wat verschillende sporten. Tijdens de Balbal Vista activiteiten wordt uw kleuter op een speels manier ondergedompeld in een uitdagende speel-en beweegwereld ! Samen met mascotte en aap Baldo gaan we op avontuur en lossen we de moeilijkste beweegraadsels op. Het hoofddoel is om op een speelse manier technische en inzichtelijke vaardigheden bij te leren die toepasbaar zijn in verschillende sporten ( voetbal, basketbal, handbal, tennis, ... ).  Ook sociale en mentale vaardigheden worden bij ons op een onzichtbare manier getraind : vriendjes maken, leren samenwerken, een conflict oplossen, willen winnen, zich leren handhaven in een groep, afspraken respecteren en luisteren ... en bovenal zich uitleven en lekker uitrazen. Kortom een stukje bewegingsopvoeding van de bovenste plank met een knipoog naar de bal in de Balbal Vista speeltuin.

 

Oproep ... Balbal Vista Kids project

We zijn op zoek naar kleuters van het geboortejaar 2014 en 2015 die in ons Balbal Vista Kids project willen stappen.   We voorzien graag een eigen club-onafhankelijke opleiding en dit voor een periode van minstens 3 jaar.  Geen prestatieklimaat, dat dikwijls binnen sportclubs speelt, maar een ontwikkelingsomgeving waar het kind centraal staat.

We bieden een eigen ontwikkeld sportief ontwikkelingsprogramma met de nadruk op de motorische, inzichtelijke, mentale, sociale, ... en fysieke ontwikkeling van het kind.  Geen lidmaatschap meer in verschillende sportclubs, ... maar uw kampioen wordt gewoon lid van het Balbal Vista Kids project en geniet van een ruime sportopleiding o.l.v. het Balbal Vista team.  We zien de ouders graag als een opleidings -en ontwikkelingspartner en plannen de activiteiten graag in overleg en in functie van de gezinsagenda.

Start project : vanaf 01.09.2019

Terugblik op Balbal Vista kleuterplezier ...

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen