Skip to main content

Heeft jouw kampioen(e) zin om zijn/haar eerste stapjes te zetten in "sport -en/of voetballand" dan biedt Balbal Vista de ideale start.  Jonge kids van 4 tot en met 6 jaar kunnen dankzij Balbal Vista kennis maken met een bewegings- en/of voetbalwereld waar het kind centraal staat.  

"We vieren elke keer feest, ...en zetten datgene wat ieder kind zo uniek maakt graag in de spots"

Kleutervoetbal

Droomt uw kampioen van de snelle dribbels van Eden Hazard, voelt uw kampioen zich de nieuwe Lukaku en wil hij/zij voetbal spelen en binnenkort schitteren op één van de volgende WK's ? Misschien twijfelt u als ouder wel of voetballen in een club iets voor uw zoon / dochter is ?  Dan hebben we goed nieuws, ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen op een speelse manier in enkele lesjes kennismaken met voetballen.  We spelen met echte wedstrijdballen, we vertoeven in een echte voetbalkleedkamer, ... en we trainen zoals echte voetballers o.l.v. een leuke voetbaltrainer. De kennismakingslesjes zijn toegankelijk voor kids van 4 tot en met 6 jaar.  U zorgt voor minstens 4 vriendjes of vriendinnetjes ( max. 8 ) die eens willen proeven van het "voetballer zijn" en wij komen graag naar u toe.  In samenspraak voorzien we voor u een "dichtbij indoor of outdoor locatie",  leggen we enkele data vast en sturen we jullie kampioen finaal een leuke uitnodiging voor zijn eerste voetbaltrainingen.  De trainingen worden geleid door een Balbal Vista trainer, die ervaring heeft met het onderwijzen van voetbal voor jonge kinderen.  Fun en plezier verzekerd ! 

 

 

Multiskill lessen

Is uw kanjer nog op zoek naar een leuke tijdsbesteding ?  Weet je kampioen nog niet welke sport het best bij hem past ?  Hecht u als ouder belang aan de mentale en sociale ontwikkeling van uw zoon/dochter ?  U bent op zoek naar een gezond brokje bewegingsopvoeding ?  Dan hebben we goed nieuws ...

Via Balbal Vista kan uw kampioen multiskill lessen volgen waarbij de nadruk ligt op breed-motorisch bewegen en spelen in een leuke context.  We werken in deze sportlessen niet sport-specifiek, maar we maken kennis met heel wat verschillende sporten. Tijdens de Balbal Vista activiteiten wordt uw kleuter op een speels manier ondergedompeld in een uitdagende speel-en beweegwereld ! Samen met mascotte en aap Baldo gaan we op avontuur en lossen we de moeilijkste beweegraadsels op. Het hoofddoel is om op een speelse manier technische en inzichtelijke vaardigheden bij te leren die toepasbaar zijn in verschillende sporten ( voetbal, basketbal, handbal, tennis, ... ).  Ook sociale en mentale vaardigheden worden bij ons op een onzichtbare manier getraind : vriendjes maken, leren samenwerken, een conflict oplossen, willen winnen, zich leren handhaven in een groep, afspraken respecteren en luisteren ... en bovenal zich uitleven en lekker uitrazen. Kortom een stukje bewegingsopvoeding van de bovenste plank met een knipoog naar de bal in de Balbal Vista speeltuin.

 

Terugblik op Balbal Vista kleuterplezier ...