Balbal Vista community werking

Balbal Vista project "Niemand buitenspel ..."

Balbal Vista probeert niemand buitenspel te zetten. Ook kinderen en jongeren die het wat moeilijker hebben en/of een beperking hebben zijn welkom in de Balbal Vista wereld. We organiseren op geregelde tijdstippen Balbal Vista multiskill dagen waar zowel kinderen met een beperking als kinderen zonder een beperking welkom zijn.  Het samen spelen en sporten doorbreekt zoveel grenzen.  

Terugblik op de edities 2017 en 2018 
te Poperinge ( De Lovie )

Balbal Vista partners :

INSCHRIJVEN TWEEDAAGSE MULTISKILL OP 7 en 8 maart 2019 TE DIKSMUIDE

Logo negatief3 mobiel
In de krokusvakantie (7 en 8 maart 2019) zijn we met Balbal Vista te gast in Diksmuide.   Samen met Westhoek Vrijetijd Anders bieden we er 2 knotsgekke sportdagen aan voor kinderen van 6 tot 15 jaar.   Ook kinderen met  een beperking zijn van harte welkom !  

Op de planning staan : allerlei Balbal Vista sporten, bewegen, spelen, leute en plezier !!!

*Inschrijvingsgeld : 15 euro per dag ( incl. verzekering, dranken en tussendoortjes )
*Activiteiten lopen van 9u-16u ( er is opvang 's morgens van 7u30 en ook 's avonds is er opvang tot 17u30 )
*Deelnemers brengen hun eigen lunchpakket mee

Heb je nog vragen ?  Contacteer Kristof Mortier - mobiel : 0479/379387 of mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hier om in te schrijven voor de tweedaagse te Diksmuide ( 07 en 08 maart 2019 )

Balbal Vista project "Buurtvoetbal ..."

Balbal Vista verbindt graag mensen en heeft een uitgebreid contactnetwerk.  Het samenbrengen van bedrijven, sportclubs, de overheid, ... en mensen is onze specialiteit. Op aanvraag kan Balbal Vista het project "Buurtvoetbal" organiseren op het speelplein, op het trapveldje en zelfs in de straten van uw/een buurt.  Wij zorgen voor het netwerk van actoren, de omkadering, de sponsoring, de inhoudelijke invulling, de praktische organisatie, ... kortom verbinden om te scoren.

Voor lokale besturen

 • Een methodiek van buurtgericht werken ingebed in lokaal beleid
 • Via het middel sport "verbinden" en netwerksamenwerking
 • Toegankelijk en lage drempel
 • Mogelijke doelstellingen ...
  1. inwoners en kinderen aanzetten tot sport en bewegen
  2. is multi-inzetbaar om specifeke doelgroepen te bereiken
  3. het bereiken van niet-sportdoelstellingen binnen een integraal beleid
 • Dit project is er voor alle steden en gemeenten (klein of groot, landelijk of stedelijk) en alle actoren actief in lokaal sportbeleid, die vanuit sport met buurtgerichte initiatieven aan de slag willen.

Voor uw buurt

 • Zin om met de mensen uit je buurt eens iets samen te doen?
 • Wil je jouw buurt een nieuwe boost geven?
 • Wil je de kinderen en jongeren van je buurt een zinvolle activiteit/bezigheid aanbieden ?
 • Mogelijke activiteiten
  1. we bieden in uw buurt Balbal Vista trainingen aan voor de kinderen en jongeren
  2. we organiseren in uw buurt een Balbal Vista voetbalnamiddag
  3. we organiseren in uw buurt een voetbaltornooi voor jong en oud
 • Dit project is voor iedereen toegankelijk en we werken graag op maat.  We horen graag uw specifieke wensen en vragen.

Interesse in het buurtvoetbal project ?

Mail vrijblijvend naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

balbal boarding Izegem

 

Balbal Vista project "Dag van de bal ..."

HEB JE INTERESSE IN HET PROJECT ?
Stuur vrijblijvend een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Balbal Vista is er van overtuigd dat kinderen en jongeren motorisch beter ontwikkelen als ze ook kunnen actief zijn in hun niet-sportspecifieke context.  Veelzijdig bewegen zorgt voor een ruimere en duurzamere ontwikkeling.  Waarom voortdurend in de beschermende comfortzone blijven van het eenzijdig sporten en bewegen ?  Er liggen heel wat motorische, mentale en inzichtelijke leermomenten in andere sporten.  Zo zien we hier dat voetballers heel onwennig bewegen op een basketbaltraining maar dat er heel wat raakpunten zijn tussen de verschillende sporten.  Initieel inhoudelijk streven we naar dezelfde doelen maar wordt er vanuit een andere context aan de doelstellingen gewerkt.  Die contextbeleving is een absolute meerwaarde voor de sporter.  Ook voor jeugdcoaches liggen er heel wat leermomenten en raakvlakken in de verscheidenheid van de verschillende sportcontexten.

Vanuit bovenstaande gedachte ontwikkelde Balbal Vista het project "Dag van de bal".  Enerzijds laten we kinderen / jongeren actief bewegen in de diversiteit van de ruime balsportwereld en anderzijds brengen we coaches uit de verschillende balsportdisciplines samen.  Een uniek concept met alleen maar voordelen en waarbij we ook graag de stedelijke en gemeentelijke sportdiensten betrekken.

© Balbalvista vzw | Design by Web-ITC | Inloggen